Stopp massevaksinering NÅ!

Del på Facebook
Del på Twitter
  • Hvis vi ikke stopper massevaksinasjonen, vil vi få en utrolig katastrofe.
  • Vaksinasjon av yngre mennesker kan gi det mest dramatiske scenariet.
  • Dette er jeg helt sikker på. Det er bare et spørsmål om dager eller uker før vi vil se en økende motstand av disse variantene av vaksinen. Vi er nær ved å få full resistens mot vaksinen.
  • Ikke vaksinér folk mens de er under et tungt smittsomt trykk (pandemi).
  • Lockdown forhindrer dødelighet på individnivå, men skaper katastrofer på befolkningsnivå. Infeksjonsforebyggende tiltak og lockdown presser Sars-Cov-2 til å mutere til nye stammer og bli mer smittsom.

Imunnflukt truer nå menneskeheten

Geert Vanden Bossche PhD, DVM, er en internasjonalt anerkjent ekspert innen vaksineutvikling, virologi og immunisering. Han er sjef for vaksineutvikling hos German Center for Infection Research, og har fungert som vitenskapelig sjef for Univacs vaksineutvikling, leder for vaksine- og immuniseringsprogrammet ved Global Alliance, leder av Global Health and Vaccine Discovery ved Bill and Melinda Gates Foundation. Han slår alarm over den globale utrullingen av vaksinasjon og bruk av lockdown, som han mener kan skape immunflukt, omtalt i tidsskrifter som The Lancet og Science i januar / februar 2021. Han ber oss umiddelbart om å stoppe den pågående massevaksinasjonen verden over.

Geert Vanden Bossche sitt opprop til verdens forskere, myndigheter og eksperter 6. mars 2021: Se artikkelen her.

Følgende utdrag er hentet fra et intervju på YouTube 9. mars 2021: Se intervjuet her.

Geert Vanden Bossche:
Å legge press på virus uten å stoppe smitteoverføring tvinger fram mutasjoner. Om man gjør dette med antistoffer eller cellegift eller antibiotika, spiller ingen rolle. Og dette gjør man mens man fremdeles gir mikroorganismen mulighet til å formere seg til en viss grad. Hvis man virkelig ikke kan drepe dem alle eller forhindre infeksjonen helt, vil de begynne å velge mutasjoner som gjør dem i stand til å overleve. Hvis de ikke er under press, ser de heller ikke noe behov for å velge spesifikke mutasjoner. Virus kan bare formere seg i levende celler. Sars-Cov-2 som andre virus, krever verter og kan ikke overleve uten. Under en pandemi er det ikke vanskelig for virus å finne andre verter.

Det kan oppstå antibiotikaresistens / antimikrobiell resistens når man ikke bruker adekvat antibiotika, eller hvis man avbryter kuren. Nå har vi fått en situasjon hvor det sirkulerer mange varianter av virus som er mer smittsomme.

1. Hvis vi vaksinerer mennesker midt i en pandemi, vil vi få antistoffer for en tidlig variant av viruset (ikke for mutasjonene).
2. Antistoffene som dannes er fremdeles ikke modne og sterke nok under pandemien. Viruset vil dra nytte av denne suboptimale situasjonen for å unnslippe denne immunresponsen. I løpet av denne pandemien har vi fått flere ulike situasjoner hvor immunresponsen er suboptimal (ikke god nok).
3. De fleste av de nye vaksinene krever to injeksjoner, og tiden mellom disse injeksjonene kan være 2-6 uker. I løpet av denne perioden har ikke mennesker en optimal immunrespons, samtidig er de utsatt for det sirkulerende viruset som er overalt og har blitt mer smittsomt.
4. Symptomfrie smittebærere er mennesker som blir smittet med covid, men som ikke viser noen signifikante symptomer. De erverver litt antistoffer. Dette er også suboptimalt. Men dette er veldig kortvarig. Hvis personene blir reinfisert i løpet av denne tiden der de har disse suboptimale antistoffene, gir dette viruset en mulighet til å unnslippe immunresponsen.

Massevaksinasjoner under en pandemi er kontraindisert. Utvidede vaksinedoseringsintervaller skaper mulighet for immunflukt for Sars-Cov-2. Vi skaper et større problem enn naturlige pandemier, fordi viruset vil få flere mutasjoner og bli mer smittsomt. Vi er nå nær ved å få full resistens mot vaksinen.

Infeksjonsforebyggende tiltak og lockdown presser Sars-Cov-2 til å mutere til nye stammer og bli mer smittsomt.

Det medfødte immunforsvaret er den viktigste faktor for COVID-19-utfallet. Det er ikke spesifikt og har ikke noe minne. Det er aktivt mot alle koronavirus. Det spesifikke immunforsvaret derimot, er ikke medfødt men ervervet. Etter hvert som den spesifikke immuniteten blir sterkere, blir den medfødte svakere. For å holde det medfødte immunforsvaret i god form, må man trimme det. Det betyr rett og slett å la det bli utsatt for ulike fremmede påvirkninger. Lockdown gjør det motsatte. Vi svekker vårt medfødte immunforsvar ved å isolere det fra eksponering for mikroorganismer. Australia og New Zealand har isolert seg så godt fra Sars-Cov-2 at de ligger an til et dårlig COVID-19-resultat. Lockdown fungerer bare hvis du gjør det permanent. Lockdown forhindrer dødelighet på individnivå, men skaper katastrofer på befolkningsnivå.

Antistoffer er ikke ansvarlige for eliminering av COVID-19 fordi de kommer for sent i forløpet. Mekanismen som er ansvarlig er NK-cellene (de naturlige drepercellene) i det medfødte immunforsvaret. De dreper virusene uten å gi dem muligheten for immunflukt. For å være ærlig, pandemien har ennå ikke kommet fullt i gang. Vi er på tampen av en tsunami.

De ervervede antistoffene vil utkonkurrere de naturlige antistoffene når det gjelder å binde seg til viruset. Hvis man ikke har de spesifikke antistoffene, vil de naturlige antistoffer fange opp viruset og eliminere det. Produksjon av spesifikke antistoffer etter en infeksjon undertrykker det medfødte immunforsvaret.

Under en normal pandemi føler virus ikke noe mutasjonspress. Når vi vaksinerer under pandemien, skaper vi symptomfrie smittebærere og oppnår det motsatte av flokkimmunitet. Med stadig mer sirkulerende og smittsomme varianter. Sannsynligheten for at disse menneskene blir smittet er ganske stor, og de vil spre og overføre viruset.

Vi har ikke lenger å gjøre med en mild eller rimelig mild smittsom belastning slik tilfellet var i starten av pandemien. Vi har allerede skapt muterte stammer av virus, så det å slippe løs pandemien kunne vært et alternativ i starten, men nå er det ikke like lett. Mennesker som har tatt den første injeksjonen og venter på den andre, er veldig utsatt for å immunflukt, fordi vi bare sender dem inn i kampens hete igjen, hvor de blir utsatt for svært smittsomme virus.

Det er lett å bare tenke på fordelene ved å redde noen liv blant de eldre, men vi glemmer virkningen på befolkningsnivå. Hva vil skje i løpet av de neste ukene med mengden mennesker som nå blir vaksinert? Vi er på tampen av en enorm katastrofe, på grunn av presset vi nå utøver på viruset med disse vaksinene. Vi tror vi kan overliste dette viruset. Og vi tror vi kan lage nye vaksiner mot virusvariantene. Men viruset vil ikke vente til vi har disse vaksinene. Vær så snill, ta debatten om immunflukt.

Til tross for økende vaksinasjonsdekning ser vi dramatiske ting som skjer. Dette er første gang i menneskehetens historie at vi griper inn på en så massiv måte under en pandemi. Hvis vi ikke stopper denne massevaksinasjonen nå, vil vi få en enormt stor katastrofe. Når den bølgen starter, vil den bli eksponentiell.

Vi gjennomfører massevaksinering og vi ser ting som vi ikke forstår. I løpet av pandemien har en rekke sterkt infiserte stammer dukket opp. Mennesker som er naturlig immunisert sper mye smittsomt virus i stedet for å skape flokkimmunitet. Hvor er det vitenskapelige beviset for at dette kommer til å få en lykkelig slutt? Dette har aldri blitt gjort i menneskehetens historie. Og nå gjennomfører vi dette plutselig over hele verden med vaksiner som faktisk var ment å skulle brukes i en forebyggende sammenheng. Ikke vaksinèr folk mens de blir utsatt for et veldig tungt smittetrykk som under en pandemi. Hvor er den vitenskapelige vitenskapen for dette eksperimentet? Hvor er til og med det vitenskapelig rasjonelle i at dette vil få en lykkelig slutt?

Den eneste vitenskapelige og rimelige tilnærmingen er fullstendig å utrydde de muterte stammene gjennom å styrke det medfødte immunforsvar.

En global massevaksinasjon kan bare gi to utfall: Massiv suksess eller massiv fiasko – alt imellom er midlertidig og illusorisk.

Det mest dramatiske som vil kunne skje er at våre yngre mennesker blir vaksinerte fordi de har et sterkt immunforsvar som er polyspesifikk og som kan hanskes med enhver av disse covid-variantene. Hvis vi vaksinerer dem, vil antistoffene som dannes bare undertrykke det medfødte immunforsvaret i lang tid fordi disse antistoffene vil forbli der i lang tid. Det er ikke som når du er naturlig smittet uten å ha symptomer. Antistoffene du får da, vil forsvinne etter noen få uker. Vaksinasjon derimot, vil føre til en undertrykkelse av deres medfødte immunsystem i lang tid. Jeg er 200% sikker på dette. Det er bare et spørsmål om dager eller uker før vi vil se en økende resistens for disse variantene til vaksinen.

Det er allerede så mange mutasjoner i dette spike-proteinet at det er tilstrekkelig for viruset å bare legge til kanskje to eller tre til det spesifikke domenet, som er ansvarlig i piggproteinet for å feste seg til reseptoren på den mottakelige epitelcellen, for at dette skal skje. Og det som skjer er at man kan kaste sine spesifikke antistoffer i søppelet, og den medfødte immunresponsen blir fullstendig undertrykt. Og det er det vi for øyeblikket nå planlegger å gjøre med den yngre generasjonen som er hjertet i vårt samfunn.

IKKE vaksinér de unge, styrk det medfødte immunforsvaret og beskytt de sårbare menneskene. Men vi må ikke vaksinere noen nå under pandemien.

Klokken er fem over tolv og vi har disse meget smittsomme stammene der ute, Vi har ikke kontroll på dem, og immuntrykket bare øker.

Hva vil være den beste responsen for oss i løpet av de neste ukene?

Aller først må vi umiddelbart stoppe massevaksinasjonen. Det er veldig, veldig klart. Og så må vi se hva vi kan gjøre med ungdommene våre. Akkurat nå, i Belgia og jeg antar i andre land også, så ser vi at stadig yngre mennesker får sykdommen. Jeg ønsker å være veldig forsiktig fordi jeg ikke har full oversikt over eller er informert om alle detaljene, men jeg har inntrykk av at det nå først og fremst er de yngre menneskene med fedme som har problemer. Jo mer vi vil forhindre at viruset går andre steder, jo større belastning vil det bli på yngre mennesker. Det som er veldig viktig å forstå er at vi ikke kan bestemme hvilket nivå vi har av naturlige antistoffer.

Punkt 1: Det kan være en god ide å gi ungdommene våre større frihet forutsatt at de er serumnegative. For da vet vi i det minste at deres immunrespons ikke undertrykkes. Vi bør jobbe for å klargjøre en slik kvikk fingertest. Punkt 2: Slutt med å stenge av yngre mennesker og gamle mennesker som har god helse og er god form.

Nå sirkulerer svært smittsomme stammer. Sannsynligheten for at man blir serumpositiv er ganske stor. Hvis man kan gjøre en rask test og man er serumpositiv, bør man holde deg hjemme til man er serumnegativ. Vi vet at varigheten av disse antistofftiterne er veldig kortvarig.

Det verste man kan gjøre er å ta en vaksine fordi det vil undertrykke det medfødte immunforsvaret i lang tid. De som blir akutt serumpositive uten vaksinasjon, vil få antistoffer som bare vil vare i en uke eller to, og så er det borte. Men de som blir vaksinerte, får livslang immunitet.

Det eneste jeg sier er at denne typen vaksiner er helt kontraindisert for bruk under en pandemi.