Tidligere visepresident og sjefsforsker i Pfizer

Del på Facebook
Del på Twitter

Trykk her for å se intervjuet.

Videoen er et utdrag av et intervju som TheLastAmericanVagabond.com holdt med Dr. Michael Yeadon.

“Covid-19 er mindre dødelig enn influensa for dem under 70 år.”

“Hvilket umoralsk monster ønsker å pushe eksperimentelle vaksiner på barn for en sykdom de knapt får?”

“Myndighetene forbyr behandlinger av covid-19 med dokumentert virkning. Hvorfor gjør de dette?”

“Covid-variantene er minst 99,7 % identiske.”

“Myndighetene lyver til oss.”

“Dette er min konklusjon: Covid-19 har vært planlagt i lang tid.”


“Covid-19 er mindre dødelig enn influensa for dem under 70 år.”
Det er sannsynligvis mer dødelig enn en influensa for eldre over 70 år, men mindre dødelig enn en influensa for dem under 70 år. Er responsen fra myndighetene passende? NEI. Hovedsakelig hele den arbeidende befolkningen har mindre risiko enn ved en influensa.

“Covid-variantene er minst 99,7 % identiske.”
Hvis man ser etter de variantene som er mest forskjellig fra den originale sekvensen som sprang ut fra Wuhan i Kina i desember 2019, vil man finne at de er mindre enn 0,3 % forskjellig. På 16 måneder har viruset endret seg 0,3 % i sin sekvens. Det betyr at alle variantene er 99,7 % identiske. Dine øyne vil ha problemer med å se forskjellen. Det samme er tilfelle for ditt immunsystem.

“Myndighetene lyver til oss.”
Du husker kanskje i 2003, da hadde vi et SARS-CoV-1 virus, som ikke spredte seg så mye i verden. SARS-Cov-2, dvs. fjorårets versjon, er 80 % lik SARS-CoV-1. En gruppe med immunologer klarte å finne noen som hadde hatt SARS-CoV-1 i 2003 og spurte om de var villige til å donere litt blod. Forskerne trakk ut T-hukommelsesceller for å se om de fremdeles husket SARS-CoV-1 17 år senere. Det gjorde cellene. T-cellene reagerte fremdeles på SARS-CoV-1. Det neste forskerne gjorde, var å se om T-cellene også ville reagere på dagens SARS-CoV-2. Det gjorde de alle sammen. Det burde ikke være rart siden virusene er 80 % like. Det betyr at en 20 % forskjell ikke er nok til å lure kroppen til å tro at SARS-CoV-2 er et helt nytt virus. Så hvorfor vil man da i det hele tatt tro at 0,3 % forskjell vil være nok til å skape et problem? Svaret er: Det er ikke nok. Hvorfor blir vi fortalt noe annet? Mitt ærlige svar er: Dette er ikke min kriminelle handling, så jeg vet ikke hvorfor de gjør det. De lyver til oss. De forteller oss rett og slett usanne påstander. Som erfaren immunolog, som leser min litteratur, teori og erfarer i praksis, vet jeg at dette er løgn. Dette bekymrer meg.

“Det er noe ondsinnet som pågår nå.”
Jeg skjønte ganske tidlig at vi ikke ble fortalt sannheten, sent i april 2020. Etter at første lockdown var 3 uker gammel og jeg hadde sett at toppen på dødskurven hadde passert i Storbritannia, var jeg lettet. Jeg kunne se at antall døde falt. Istedenfor å si at det verste lå bak oss og at folk kunne gå tilbake til sitt vanlige liv, så sier regjeringen at «vi skal lukke samfunnet igjen og igjen og igjen» til det var midtsommer. Da forstod jeg at noe veldig ondsinnet pågikk.

“Dette er min konklusjon: Covid-19 har vært planlagt i lang tid.”
Jeg er en middelklassefyr som har ofret meg for mitt yrke hele mitt arbeidsliv, jobbet hardt, gjort det rimelig bra. Jeg lo av konspirasjonsteorier. Jeg har lest middels med aviser. Stemt på parti A eller B. Jeg har aldri hatt en offentlig rolle på noe som helst. Ikke gjort noen kampanje for politikere eller jobbet for eller mot en sak. Jeg ville inntil det siste året ledd av enhver som kom opp med noe som ville klassifiseres som konspirasjonsteori, men er nå overbevist om at vi er midt i en psykologisk operasjon som påvirker betydelige områder i verden. Målene er fullstendige ondsinnete. Jeg vet ikke hvem aktørene er. Jeg bryr meg ikke om hva hensikten er. Det er særdeles ille at vi låser ned vår økonomi, vårt sivile samfunn for lengre perioder og det er simpelthen ingen grunn for å gjøre det. Dessverre forstod jeg over de siste måneder at flere grupper i verden har bedrevet krigsspill og simuleringer av pandemier eller kjemiske og biologisk krigføring. Operation Atlantic Storm og et dusin andre operasjoner fra 1993 frem til EVENT 201 i 2019. Så i utgangspunktet har det vært tilstrekkelig med koordinering og planlegging for en hendelse som dette (covid-19). Jeg er redd jeg blir sterkt motvillig trukket mot konklusjonen om at dette har vært planlagt i lang tid. Dessverre.

“Begrepet om at en frisk person kan overføre et respiratorisk virus uten å vise symptomer, ble oppfunnet for ett år siden.”
«Asymptomatisk overføring av smitte», dette begrepet om at en helt frisk person kan representere en respiratorisk virustrussel for en annen person, ble oppfunnet for ett år siden. Det har aldri vært nevnt før. Går man tilbake i tid finner man lite stoff om dette, noe som er overraskende hvis dette er noe som vanligvis skjer. Det er ikke mulig for en kropp å være full av respiratorisk virus og ikke ha symptomer som andre kan se. Det er ikke mulig. Det er ikke sant at folk uten symptomer representerer en stor trussel for et respiratorisk virus.

“Myndighetene forbyr alternative behandlinger av covid-19 som har dokumentert virkning. Hvorfor gjør de dette?”
Det finnes alternative og farmakologiske behandlinger. Folk har hørt om hydroxychloroquine, corticosteroider og Ivermectin. Alle disse har dokumentert sin virkning i studier av god kvalitet. Så hvorfor snur myndigheter verden over blikket vekk og nekter å se på disse behandlingene? Hvis de hadde gjort dette, ville grunnlaget for nødbruk av corona-vaksinene falt bort. Som en medisinoppdager har jeg vært veldig frustrert over å se at det fins minst 3 – 4 alternative behandlinger jeg definitivt skulle ønsket for meg selv og mine nærmeste for covid-19. Myndighetene har enten forbudt dem og aktivt sagt at disse ikke kan brukes, eller de har bestemt seg for å vende det døve øret til.

“Hvilket umoralsk monster ønsker å pushe eksperimentelle vaksiner på barn for en sykdom de knapt får?”
Man prøver å overbevise gravide kvinner i 20-årene om å bli vaksinert. Hvilket umoralsk monster kan gjøre noe slikt? Det pågår pediatriske forsøk, dvs. studier på barn, for en sykdom de ikke får. I Storbritannias f.eks. har ikke et eneste friskt barn dødd. Og vi har 10 millioner barn under 10 år. Planen er at de senere i år skal vaksineres. Dette er fullstendig ulogisk. Det fins ikke noe klinisk gevinst hvis de ikke er i en utsatt gruppe. Hvordan setter man da i gang de kjente risikoene pluss de ukjente? Det er derfor jeg gjør disse intervjuene. Vi er hinsides det uforsvarlige når man pusher disse vaksinene på folk som ikke har forhøyet risiko for å dø av covid-19. Det fins ingen etisk grunn til dette. Hvis det ikke er en godsinnet grunn til dette, må det være en ondsinnet. «Vi skal tvinge alle kvinner, menn og barn og babyer til et globalt og unikt vaksinepass ID-system.» Hvis folk ikke står imot dette, vil dette være slutten på demokrati overalt.