Covid bedraget - Fakta 2: De vaksinerte sprer sykdom

Slik kan du spre filmen fritt:
Før musepekeren over filmen. Se nederst i høyre hjørne. Trykk på ikon med 3 prikker. Velg [Last ned]. Del filmen på de sosiale plattformer du selv ønsker.
Dersom du ikke ser dette valg i din nettleser: Høyreklikk over filmen. Velg [Lagre video som].
Takk for god hjelp! Husk å Subscribe på ViktigViten. Slik kan vi holde deg oppdatert på nyheter, filmer og bøker. 

Norsk oversettelse
Har du fått disse symptomer etter å ha vært i nærheten av en corona-vaksinert person:
Uregelmessig menstruasjon, tunge blødninger, spontan abort, ikke i stand til å bli gravid, neseblødninger, trøtthet, hodepine og influensalignende symptomer?
«Det er noe som overføres fra vaksinerte personer.»
«11 000 rapporter om uvaksinerte kvinner som har bitt syke.» (mai 2021)

Sherri Tenpenny – Osteopatisk lege og leder for trauma 2 senter:
«Vi vet at noe blir overført fordi vi har 11 000 rapporter (mai 2021) med kvinner som ikke har blitt vaksinert, men som har vært i nærheten av vaksinerte. Ikke nødvendigvis nære personlige kontakter som en ektefelle eller voksen-barn kontakt. Dette kan ha vært en person de har arbeidet med. Vi har fått rapporter om uvaksinerte frisører som har vært nær vaksinerte kunder, og disse kvinnene får voldsomme blødninger. Noen kvinner som er postmenstruelle, har begynt å blø selv om de er i syttiårene. Noen kvinner i tretti- og førtiårene som tidligere har hatt helt regelmessige menstruasjoner, har begynt å blø så kraftig at de har mistet to tredeler av sitt blodvolum. Der er yngre kvinner som får blodklumper inni livmoren, klumper som blir så forkalket at det nærmest blir som en spontanabort hvor livmorveggen rives løs. Vi har fått rapporter om tjueto måneder gamle jenter som skiller ut blodklumper på størrelse med egg. En rapport vi har er om en tjueto måneder gammel jente som tilbrakte helgen med sine vaksinerte besteforeldre.»

Larry Palevsky – Kjent barnelege i New York, ex. leder av Den Amerikanske Foreningen for Holistisk Medisin:
De som blir vaksinert er faktisk nå de spedalske. De er faktisk dem som gir friske og uvaksinerte mennesker symptomer som; blødninger, spontanabort og død. Dette er ikke en vaksine. Vær så snill, slutt å kalle dette en vaksine.»

Christiane Northrup – Tidligere lege og kirurg, New York Times bestselgende forfatter:
Vi har nå kvinner som spontanaborterer, de klarer ikke å bli gravid, de har tunge blødninger. Vi vet ikke hvorfor, men min følelse av dette er at noe blir produsert av kroppen til en vaksinert person som muligens påvirker andre alvorlig. Dette bekymrer meg stort.»

Lee Merritt – Ortopedisk kirurg og ex. leder for den Amerikanske Foreningen for Leger og Kirurger:
«Vi ser ikke bare problemer med blødninger. Jeg har to historier. En om en kvinnelig frisør. Alle andre i salongen ble vaksinerte unntatt henne. Hun fortsatte å bli syk i to uker etter at de andre hadde vaksinert seg, men det var mer som influensalignende symptomer. Den andre historien hørte jeg fra en ortopedisk kollega. En eldre venn av ham fikk Johnson & Johnson-vaksinen. Han ble syk i tre dager. Hans uvaksinerte mor på 88 år som levde hos ham, fikk covid og døde.»

Pfizers testprotokoll for mRNA vaksinasjon (punkt 8.3.5.) – november 2020:
«Disse episodene må rapporteres til Pfizers Sikkerhetsråd innen 24 timer:
Når en vaksinert testperson gir bryst. Når en vaksinert testperson puster på eller får hudkontakt med en gravid kvinne, en ammende mor, en mann som har kontakt med sin kvinnelige partner rundt tiden for unnfangelse eller folk som har omsorgsansvar for en testperson.»
Dette «shedding»-fenomenet er også omtalt i informasjon fra det amerikanske legemiddelverket, FDA i 2015:
«Design og analyse av shedding-studier for virus eller bakterie-basert genterapi og onkolytiske produkter – veiledning for industrien.»

De coronavaksinerte sprer sykdom gjennom hudkontakt og pust til andre mennesker – både til vaksinerte og ikke-vaksinerte. Dette er sannsynligvis grunnen til de influensalignende symptomene som oppstod da skoler og barnehager gjenåpnet i august 2021. Kan dette være grunnen til hvorfor helsemyndighetene forventer en stygg influensasesong for vinteren 2022?

Larry Palevsky:
«Det er noe som overføres fra de vaksinerte til de uvaksinerte. Vi bør sette de vaksinerte i karantene.»

Den økte smitten blant barn, som høyst sannsynlig kommer av shedding fra de vaksinerte, blir nå brukt som påskudd for vaksinering av barn.

Referanser:
Dr. Sherri Tenpenny [Trykk her]

Dr. Larry Palevsky, dr. Christiane Northrup, dr. Lee Merritt [Trykk her]

Pfizer’s test protocol for mRNA-vaccination (section 8.3.5.) – Nov. 2020 [Trykk her]

The US Food and Drug Administration (FDA), 2015 –

“Design and Analysis of Shedding Studies for Virus or Bacteria-Based Gene Therapy and Oncolytic Products – Guidance for Industry” [Trykk her]