Covid bedraget - Fakta 1: PCR-testen lyver

Slik kan du spre filmen fritt:
Før musepekeren over filmen. Se nederst i høyre hjørne. Trykk på ikon med 3 prikker. Velg [Last ned]. Del filmen på de sosiale plattformer du selv ønsker.
Dersom du ikke ser dette valg i din nettleser: Høyreklikk over filmen. Velg [Lagre video som].
Takk for god hjelp! Husk å Subscribe på ViktigViten. Slik kan vi holde deg oppdatert på nyheter, filmer og bøker. 

Norsk oversettelse
Sucharit Bhakdi – Virolog og mikrobiolog, professor emeritus ved Universitetet i Mainz og Universitet i Giessen. Han er den mest siterte mikrobiologen i tysk akademisk historie:
Pandemien er en løgn. Den var basert på en PCR-test som var skremmende unøyaktig og ga falske positive data. Dessverre ble dette tatt som det viktigste kriterium for å sette en diagnose. Jeg er lege. Før covid ble vi fortalt at når man har å gjøre med en syk person, skal man se på pasienten og undersøke ham. Hvis man trenger en laboratorietest for å få bekreftet sykdom, så går man for det. Men denne covid-saken er fullstendig galskap. Folk som ikke er syke og ikke har symptomer blir testet med en test som lyver det meste av tiden. Og hvis den slår positivt ut, blir du satt i karantene. Du blir tvunget til å gå med maske og holde avstand til andre. Dette er fullstendig tull.

Dolores Cahill – doktorgrad i immunologi & bioteknologi, professor i translasjonsvitenskap ved UCD School of Medicine:
Hele lockdown er basert på positive PCR-tester, men i den diagnostiske verden vil du aldri diagnostisere med bare en test som bare er positiv eller negativ. Du må faktiske sekvensere hva testen måler. 1500 PCR-tester ble sekvensert i oktober 2020 og alle var influensa A eller B. Ikke én var SARS-Cov-2.

Kanskje dette er grunnen til hvorfor den vanlige influensaen forsvant på verdensbasis etter mars 2020?

Jane Ruby – doktor med 20 års erfaring i farmasøytisk forskning og internasjonal helseøkonom:
PCR-testen er et bedrageri iscenesatt av Christian Drosten et al. Coronaviruset SARS-Cov-2 har aldri vært isolert. Dets proteinsekvenser har aldri blitt demonstrert eller validert. Ingen kan bevise for oss at det noen gang har eksistert. Eksisterte det noe i fjor? Flyr det noe rundt nå? Fins det mange varianter av en vanlig influensa? Ja, ja og ja. Men ingen har noen gang bevist eller vist et isolat av SARS-Cov-2 viruset.

Larry Palevsky – anerkjent barnelege, New York. Ex. president for The American Holistic Medical Association:
Diagnostiseringen av en sykdom bygger på kliniske symptomer. Den baseres ikke på en test som ikke en gang bekrefter det faktiske virus.

Mike Yeadon – ex. Pfizer visepresident og sjefsforsker:
Testen er ikke en test for virus. Den er ikke en test for levende virus. Testen ser etter en spesiell del av den genetiske koden. Og hvis den finner en liten del av et dødt virus som sitter fast i slimhinnen, så kan du fortsatt være positiv på en slik neseprøve i lang tid.

Kary Mullis – doktorgrad i biokjemi. Oppfinner av PCR-testen. Nobelprisen i kjemi i 1993:
PCR-testen sier ikke noe om du er syk og den sier ikke noe om at det du endte opp med virkelig ville gjøre deg syk. Med PCR-testen, hvis du gjør det riktig, kan du finne nesten hva som helst i hvem som helst. Den lar deg ta en mikroskopisk mengde av noe og gjøre det målbart.

Sherri Tenpenny – Osteopatisk lege og leder for nivå 2 traumesenter:
Få ditt lokale helsedepartement til å forstå at «tilfeller» betyr ingenting. Dette brukes bare for å vedlikeholde løgnen. Vi forandrer vår sosialpolitikk, vi gjør sosiale eksperimenter, vi endrer den menneskelige rasen på grunnlag av antall «tilfeller», ikke antall syke mennesker eller antall døde. «Tilfeller» betyr ingenting. Det betyr bare at de har identifisert en bitteliten del av viruset i ditt system. Men hvis du ikke er syk betyr det ingenting. Så testen er virkelig bare tull.

Lee Merritt – kirurg og ex. president for The Association of American Physicians and Surgeons:
De har forandret på språket på mange måter også. For å skremme oss til å gjøre disse tingene, har de f. eks. redefinert «tilfeller». Et tilfelle med sykdom har helt siden Hippokrates sin tid vært en syk person. Det var ikke en positiv test. Og nå blåser vi tallene helt ut av proporsjon og dette skremmer folk. Dette er et eksempel på ren manipulasjon gjennom bruk av språk. Dette foregår på alle plan.

Scott Jensen – lege og delstatsenator i Minnesota:
Jeg tror ikke folk er klar over hvor lenge slim kan henge igjen i bihulene våre. Disse PCR-testene som vi blir fortalt er positive, har kanskje vært det, men folk er ikke lenger smittsomme. De har ikke lenger nok mengde med virus å overføre om de så hadde spyttet på deg.

Thomas Cowen – lege, ex. visepresident i Physicians’ Association for Anthroposophic Medicine:
PCR er ikke en test. Det er et produksjonsstempel. Siden ingen noensinne har vist at primer-sekvensen (på PCR-testen) faktisk kommer fra et virus, er det ikke mulig å si at denne testen har noe som helst å gjøre med noe virus.

The Lancet, 17 februar 2021:
Covid-19 gir bare smitte i 4 – 9 dager. Nesepinnetesten fortsetter å slå positivt ut på små rester av døde virus i flere måneder etterpå.
M.J. Mina, T.E. Peto, M. G. Fiñana, M. G. Semple, I. E. Buchan.

Dette er grunnlaget for maskebruk. Dette er grunnlaget for lockdown. Dette er grunnlaget for coronavaksinasjon. La dette synke inn.

Referanser:
Sucharit Bhakdi: [Trykk her]

Dolores Cahill: [Trykk her]

Graf over influensasesongen 2021: [Trykk her]

Jane Ruby: [Trykk her]

Larry Palevsky: [Trykk her]

Mike Yeadon: [Trykk her]

Kary Mullis: [Trykk her]

Sherri Tenpenny: [Trykk her]

Lee Merritt: [Trykk her]

Scott Jensen: [Trykk her]

Thomas Cowen: [Trykk her]

The Lancet: [Trykk her]