Coronavaksine forgifter morsmelk

Slik kan du spre filmen fritt:
Før musepekeren over filmen. Se nederst i høyre hjørne. Trykk på ikon med 3 prikker. Velg [Last ned]. Del filmen på de sosiale plattformer du selv ønsker.
Dersom du ikke ser dette valg i din nettleser: Høyreklikk over filmen. Velg [Lagre video som].
Takk for god hjelp! Husk å Subscribe på ViktigViten. Slik kan vi holde deg oppdatert på nyheter, filmer og bøker. 

En baby på 1 måned ammes. Mor tar sin andre dose med Pfizerinjeksjon og babyen dør. Det alene burde ført til en full stans av dette her, etter min mening, fordi man kan bare ikke snakke dette vekk (dr. Lee Merritt).

Alt som jeg hevder her, er fullstendig backet opp av fagfellevurderte vitenskapelige artikler i anerkjente og vitenskapelige tidsskrift. Hva som er blitt oppdaget av det vitenskapelige miljøet er at piggproteinet alene er fullstendig ansvarlig for skadene som har oppstått i sirkulasjonssystemet, hvis det kommer i sirkulasjon. Hvis man injiserer renset piggprotein inn i blodet til forsøksdyr, får de all slags skader i hjerte-karsystemet. Det kan krysse blod-hjernebarrieren og gi hjerneskade. Jeg og flere internasjonale samarbeidspartnere har fått tilgang til The Biodistribution Study fra styresmaktene i Japan. Det er første gang at vitenskapsfolk er blitt kjent med hvor disse mRNA-vaksinene tar veien etter injeksjon. Spørsmålet er; er det en sikker antagelse at den forblir i skuldermuskelen? Det korte svaret er: Absolutt ikke. Piggproteinet går inn i blodet, sirkulerer med blodet og blir over flere dager etter vaksinasjon akkumulert i en rekke vev som; milt, beinmarg, lever, binyrer, eggstokker. Av 13 helsearbeidere som hadde mottatt Moderna-vaksinen, den andre mRNA-vaksinen vi har i Canada, fant de piggproteinet i sirkulasjon, altså i blodet, hos 11 av helsearbeiderne som hadde fått vaksinen. Vi har visst i lang tid at piggproteinet er et sykdomsfremkallende protein. Det er et giftstoff. Det kan gi skade i kroppen hvis det kommer i sirkulasjon. Nå har vi fått et klart bevis på at piggproteinet som settes i produksjon i skuldermuskelen etter vaksinasjon settes i sirkulasjon sammen med vaksinen selv. Straks det har kommet i sirkulasjon kan piggproteinet binde seg til reseptorene på blodplatene og blodårene. Når det skjer, kan en av to ting skje. Enten kan det gjøre at blodplatene klumper seg eller så kan det føre til blødning. Hjerteproblemer kan også oppstå. Proteinet kan også krysse blod-hjernebarrieren og gi nevrologiske skader. Det de tilfeldigvis fant var at mRNA-vaksinen ble spredt til morsmelk for barn som ble ammet. Piggproteinet blir konsentrert i brystmelk. Barn som blir ammet har fått blødninger i mage-tarmkanalen etter at mor vaksinerte seg, viser rapporteringssystemet VAERS i USA. Dette får betydning for blodoverføring. Vi ønsker ikke blodoverføring av blod med piggprotein fra folk som har vaksinert seg over til svekkede mennesker. Dette inkluderer også barn. Konklusjonen er: Vi begikk en stor feil. Vi forstod det ikke før nå. Vi trodde at piggproteinet var et godt antigen. Vi visste ikke at piggproteinet i seg selv var et giftstoff og sykdomsfremkallende protein. Gjennom vaksinasjon av folk injiserer vi dem med et giftstoff. Hos noen kommer det i sirkulasjon og når det skjer kan det gi skader spesielt i hjerte-karsystemet. Et av mine spørsmål er: Vil vi gjøre unge mennesker sterile?

Intervjuet med dr. Byram Bridle er hentet fra radioprogrammet ON Point with Alex Pierson. Her kan du høre hele intervjuet.

Intervjuet med dr. Lee Merritt er hentet fra thenewamerican.com. Her kan du høre hele intervjuet.

Her følger et intervju som LifeSiteNews gjorde med dr. Byram Bridle 31. mai 2021. Her kan du høre hele intervjuet.